Imprimante, copiatoare, scannere, echipamente de birou

Societatea noastra asigura necesarul dumneavoastra de imprimante, copiatoare, multifinctionale, scannere si alte echipamente de birou, conform sprcificatiilor. Marcile comercializate de noi sunt: HP, Canon, Xerox, Lexmark, Samsung.

Livram echipamente debirou noi si second hand. Pentru toata gama de echipamente de birou (imprimante, copiatoare, scannere, etc..) asiguram livrare, instalare, service si consumabile necesare, la cele mai ieftine preturi.

In general produsele livrate de noi si pentru care asiguram consumabilele, beneficiaza de garantie extinsa. Asiguram service in garantie si postgarantie.

Pentru imprimante si copiatoare multifunctionale, asiguram gratuit integrarea in reteaua locala a beneficiarului. Similar si pentru scannere sau alte echipamente ce necesita conectare la un calculator sau la retea.

Clientii nostri beneficiaza de consultanta gratuita la achizitionarea de echipamente. In plus furnizam sfaturi utile si informatii suplimentare in privinta utilizarii echipamentelor.